V-A-K-E-R - nieuws?

(Updatedatum: 26 april 2018)Waar gaan we heen?Nieuws van Hennie en Peter.

Het voorjaartreffen in Uffelte; van vrijdag 20 - woensdag 25 april 2018. Het verslagje? Raadpleeg VAKER50+ club.

De informatie over onze 'Rondreis door Duitsland' in juni 2018 'On Line'.
Vier weken toeren, van het Thüringerwald naar het Weserbergland en daarna nog naar het Teutoburgerwald. Een zeer afwisselende reis. We zijn telkens één week op één lokatie en trekken dan weer verder. Je kunt de hele reis meemaken maar ook voor één weekje aanhaken.

Zorg dat je toegang hebt tot ons contactorgaan en neus er eens rond; VAKER50+ club.


Nieuws van Sietske en Matthieu.

Wandel(fiets) vakantie naar Interlaken Zwitserland van 29 juli tot 4 augustus 2018. Meer details zijn verder nog niet bekend. Er hebben zich spontaan al 12 deelnemers gemeld. Heb je ook interesse neem dan even contact op met Sietske via de mail. Voor 15 december reageren in verband met reservering van een camping. Het totaal aantal deelnemers willen zij graag op maximaal 16 houden.


Najaarstreffen 2018.

Op de VAKER-pagina's informatie over het najaar kampeerweekend West Friesland; donderdag 30 augustus – zondag 2 september 2018.
In de omgeving van Spanbroek organiseren Ria en Dick het VAKER-najaar-treffen. Ria en Dick hebben een boerencamping gevonden waar we met ons allen bij elkaar op één terrein kunnen staan. Ria en Dick willen ons kennis laten maken met West Friesland op diverse manieren.
Je kunt reserveren per e-mail bij Ria, daar kun je ook terecht voor meer informatie. Het belooft weer een gezellig najaar treffen te worden.


Ons contactorgaan 'Vrienden Actief Kamperen En Recreëren' op 50pusser.nl is alleen toegankelijk voor leden van de contactgroep.
Je moet (evt. gratis) lid zijn van www.50plusser.nl, alleen dan kun je toegang tot het contactorgaan aanvragen bij Peter, de beheerder van het contactorgaan.
Steeds meer contactgroep-deelnemers weten de weg naar ons contactorgaan op 50plusser.nl te vinden. Begin 2018 ontvingen alle contactgroep-leden een handleiding voor het aanvragen van toegang tot het besloten contactorgaan; VAKER50+ club.

Heb je al toegang aangevraagd???????