V-A-K-E-R - nieuws?

(Updatedatum: 6 augustus 2018)



Zomer 2018



Het voorjaartreffen in Uffelte; van vrijdag 20 - woensdag 25 april 2018. Een verslagje? Raadpleeg VAKER50+ club.

De informatie over onze 'Rondreis door Duitsland' in juni 2018 'On Line'.
Vier weken toeren, van het Thüringerwald naar het Weserbergland. Een zeer afwisselende vakantie was het zeker.

Alvast een kort verslag op onze weblog? Toer Peter en Hennie door Duitsland


VAKER naar Zwitserland

Wandel(fiets) vakantie naar Interlaken, Zwitserland van 29 juli tot 5 augustus 2018.
Het was een geweldige week; klik hier voor een verslagje.


Najaarstreffen 2018.

Op de VAKER-pagina's informatie over het najaar kampeerweekend West Friesland; donderdag 30 augustus – zondag 2 september 2018.
In de omgeving van Spanbroek organiseren Ria en Dick het VAKER-najaar-treffen. Ria en Dick hebben een boerencamping gevonden waar we met ons allen bij elkaar op één terrein kunnen staan. Ria en Dick willen ons kennis laten maken met West Friesland op diverse manieren.
Je kunt reserveren per e-mail bij Ria, daar kun je ook terecht voor meer informatie. Het belooft weer een gezellig najaar treffen te worden.


Ons contactorgaan 'Vrienden Actief Kamperen En Recreëren' op 50pusser.nl is alleen toegankelijk voor leden van de contactgroep.
Je moet (evt. gratis) lid zijn van www.50plusser.nl, alleen dan kun je toegang tot het contactorgaan aanvragen bij Peter, de beheerder van het contactorgaan.
Steeds meer contactgroep-deelnemers weten de weg naar ons contactorgaan op 50plusser.nl te vinden. Begin 2018 ontvingen alle contactgroep-leden een handleiding voor het aanvragen van toegang tot het besloten contactorgaan; VAKER50+ club.

Heb je ook al toegang aangevraagd???????