Nieuws?


Updatedatum: 24 mei 2018.Veel wandelplezier in 2018 . . . . .


Mijn wandelpoolprogramma? Op de pagina Wandelagenda; de groepswandelingen die ik in het najaar weer organiseer zijn er dan te vinden.


Verslagjes van mijn groepswandelingen zijn te vinden op het 50plusser Platform bij de club Recreatief Wandelen. Van harte aanbevolen! Je krijgt een goede indruk wat je zo al kunt verwachten. Ik ben beheerder van die club.


Leer wandel-navigeren met kaart en kompas volgens de moderne, praktische, RACR-methode. Voordeel van de RACR-methode. De meeste wandelkaarten zijn bruikbaar. Het kompas is een hulpmiddel zonder dat nauwkeurigheid echt vereist is. Je kunt de methode snel leren en onder de knie krijgen door na een theoretische inleiding te oefenen in ’t veld.

Klik voor de video "Uitleg van de RACR-methode"


Twee nieuwe wandelingen die ik heb gemaakt voor DMR zijn gepubliceerd.

De Wandeling Hoentje. Een lijnwandeling van 19km van Hotel van der Valk bij Ugchelen via Hoog Buurloo naar Hoenderloo. De wandeling is ook met OV goed te doen.

De wandeling Spiedvogel. Spiedvogel is een rondwandeling van 9 km die start en eindigt bij het Natuurcentrum Veluwe in Ede. Een ware natuurbeleving.