Wandelpools


Updatedatum: 16 augustus 2018.

Je vindt volop wandelpools op de site van De Mooiste Routes en / of De Wandelsite. Je kunt je daar ook aanmelden voor de groepswandelingen die ik organiseer.Waar gaan we heen?


Op woensdag 12 september organiseer ik een gecombineerde fiets- wandeltocht vanaf het station Ede – Wageningen. 34km fietsen gecombineerd met een bijzondere wandeling van 3km.

De Blauwe Kamer is een beschermd natuurgebied nabij de Grebbeberg in Rhenen. We fietsen er naar toe vanuit Ede. Via het agrarische, verkeersluwe De Kraats komen we dan langs het Valleikanaal. We volgen het fietspad dat onderaan de Grebbeberg eindigt. Daar steek je over en fiets je de Grebbedijk op. We nemen de 1e afslag rechts, naar het infocentrum. Daar begint de wandeling van 3 km. Een bijzondere belevenis met maar liefst 34 bezienswaardigheden. Na een pauze in het restaurant fietsen we naar Wageningen. Over de fietspaden door de Bennekomse bossen keren we terug naar Ede.

Meer info? klik hier

Aanmelden via de Pool van De Mooiste Routes Maximaal 8 deelnemers!


In de omgeving waar ik ben opgegroeid in Driebergen - Rijsenburg organiseer ik een groepswandeling op woensdag 19 september; Sweet Suisse 14km. .

Van Het station Driebergen - Zeist door het Willinkspark naar het landgoed Heidestein Bornia en dan door naar Klein Zwitserland. Via enkele curiositeiten in de Drieberse bossen wandelen we terug naar het station.
Start 10:45 uur van het station Driebergen Zeist. Aanmelden via De Wandelsite. Hieronder vindt u de link naar de agenda van De Wandelsite. Daar vindt u meer informatie zodra de wandeling er gepubliceerd is.


Wandelpools van De Mooiste Routes.


De agenda van De Wandelsite.