Mijn wandelpools


Updatedatum:12 december 2017.

U vindt volop wandelpools op de site van de Mooiste Routes en / of de De Wandelsite. U kunt u daar aanmelden voor deelname als u abonnee bent. U kunt bij de Mooiste Routes éénmaal gratis deelnemen.
Waar gaan we heen?


Woensdag 13 december 2017 een wandelpool van De Mooiste Routes van Harskamp 18km naar Stroe. Geannuleerd!

Cootje Stroe is een stoere en pittige lijnwandeling van de legerplaats Harskamp via het pittoreske Kootwijk naar het Veluwse dorp Stroe. De wandeling voert u door bossen, over het Kootwijkerzand, door de Stroese Bergen en de Stroese Heide, bekend om zijn levendige natuur met zandhagedissen en de levendbarende hagedis. Het gebied staat ook bekend als leefgebied van reeën, edelherten en wilde zwijnen. Ga mee met deze natuurbelevenis!


Woensdag 20 december 2017 een wandelpool via De Wandelsite van Putten 15km naar Garderen.

Drie uit Putten is een lijnwandeling van Putten naar Garderen, waarbij u door de oudste en mooiste beukenbossen van Nederland trekt. U wandelt door het Putterbos naar restaurant Boshuis Drie. Vandaar loopt u door het Speulderbos, over de Garderense Duinen en door Houtdorp naar Garderen, een pittoresk Veluws dorp. Ga mee op pad!


Weekend 13 en 14 januari 2018; dan vervolgen we de pelgrimstocht het Hilligenpad.

Aankondigingen en Verslagjes zijn te vinden in de club Recreatief Wandelen die ik beheer op het 50plusser platform. U vindt de link naar dit platform ook hier.