Wandelpools


(Updatedatum: 7 februari 2019).

Je vindt volop wandelpools op de site van De Mooiste Routes en / of De Wandelsite. Je kunt je daar ook aanmelden.Waar en wanneer wandelen we?


Op woensdag 20 februari organiseer ik de 15km lange lijnwandeling 'Drie Uit Putten'. We wandelen van Café de Bosrand in Putten naar Garderen, waarbij je door de oudste en mooiste beukenbossen van Nederland trekt. Je wandelt 6,5km door het Putterbos naar Boshuis Drie. Daar pauzeren we in het gezellige restauarant. Vandaar lopen we nog 9,5km door het Speulderbos, over de Garderense Duinen en door Houtdorp naar Garderen, een pittoresk Veluws dorp. Het eindpunt is de Tearoom Bakkerij Schuiteman, vlakbij de bushaltes naar Putten en Ede.
Kom met OV! Ik vertrek zelf 0m 09:20 uur met de bus 107 van Ede Wageningen naar Putten en ben dan vanaf 10:15 uur in café De Bosrand, het startpunt. Kom je met de auto? Parkeer dan in Garderen nabij de Kerk en reis met bus 107 om 10:03 van de halte Bakkerstraat in Garderen naar Putten. Ik zit ook in die bus. We vertrekken om 10:45 uur. Mijn wandeltempo ligt tegen de 5km/u. Aanmelden of meer informatie? klik hier!.


Wandelpools van De Mooiste Routes.


De agenda van De Wandelsite.