Mijn wandelpools


Updatedatum: 12 april 2018.

U vindt volop wandelpools op de site van de Mooiste Routes en / of de De Wandelsite. U kunt u daar aanmelden voor deelname als u abonnee bent. U kunt bij de Mooiste Routes éénmaal gratis deelnemen.


Waar gaan we heen?Woensdag 9 mei 2018 de wandelpool Spiedvogel, Spiedvogel is een wandeling voor wildspeurders. U passeert een schaapskooi, kwelplassen met een vogelkijkscherm en een wildobservatieplek. Het Natuurcentrum Veluwe is een aangenaam punt om met een kopje koffie de wandeling te beginnen of te eindigen. Het ligt in een fraai en veelzijdig gebied: aan de rand van de Ederheide op de landbouwenclave De Hindekamp. De afwisseling van heidevelden, bossen, poelen en plassen in de omgeving zorgt voor een rijke flora en fauna.


Woensdag 16 mei 2018 de wandelpool Kippenlijntje, Kippenlijntje is een stevige, avontuurlijke en schitterende lijnwandeling over diverse heidevelden en door bos- en wildrijke natuurgebieden. U vertrekt vanaf station Lunteren naar uitzichttoren De Koepel en doorkruist het Luntersche Buurtbos, het Wekeromse Zand, het landgoed De Valouwe, het stille Roekelsche Bos, de ruige uitgestrekte Edese Heide en het oerbos Sysselt. De route eindigt bij station Ede – Wageningen waar u de trein terug naar Lunteren kunt nemen (via het Kippenlijntje).