Wandelpools


Updatedatum: 18 oktober 2018.

Je vindt volop wandelpools op de site van De Mooiste Routes en / of De Wandelsite. Je kunt je daar ook aanmelden voor de groepswandelingen die ik organiseer.Waar wandelen we dit najaar?


Op woensdag 24 oktober organiseer ik de groepswandeltocht; Railaway, een lijnwandeling van 18km.
Railaway is een afwisselende lijnwandeling. Vanaf het station Wolfheze wandel je door het natuurgebied Johannahoeve, dat ligt ingeklemd tussen de A50 en de A12 bij het knooppunt Grijsoord, naar het snelweg-coördinatiepunt Midden-Nederland. Maar schrik niet! De wandeling zou daarna ook ‘Weg van de Snelweg’ kunnen heten want je komt steeds dieper in de oerbossen bij Ede en op de Noord en Zuid Ginkelse heide met schaapskuddes. Tenslotte wandel je door ‘Het Paradijs’ van het al sinds 996 vermelde bos De Sysselt naar het station Ede-Wageningen.

Praktische informatie Met de trein ben je vanuit NS-station Ede-Wageningen in zes minuten weer in Wolfheze; het beginpunt van deze lijnwandeling.

Let op! Het is dus een lijnwandeling van het station Wolfheze naar het Station Ede-Wageningen. Vanaf het station Ede-Wageningen rijden er treinen naar Arnhem, Utrecht en Amersfoort.
We vertrekken zodra de treinen uit Arnhem en Ede-Wageningen omstreeks 10:00 uur op het station Wolfheze zijn aangekomen. Er is geen Horeca onderweg. Neem dus mee wat je nodig hebt
Aanmelden via Wandelpools van De Mooiste Routes. Maximaal 12 deelnemers!


Op woensdag 7 november organiseer ik de 18km lange groepswandeling Veluwe Woestijnen.
Veluwe Woestijnen is een schitterende rondwandeling voor wandelaars die over een goede conditie beschikken. Je beklimt via verscholen wildrijke bospaadjes talrijke heuveltjes en steekt afwisselend stuifzanden en heidevelden over.
We vertrekken om 10:30 uur vanaf Carnegies Cottage in Otterlo.


Op woensdag 21 november organiseer ik de 17km lange groepswandeling Kort en Krachtig.
Geniet van de prachtige Veluwe Vol Verrassingen. Kort en Krachtig wandelen vanuit Hotel Restaurant Mooi Veluwe in Putten. Bij slecht weer korten we de wandeling in tot 14 of 9km.Je wandelt door de Poolsche Driessen en over de heidevelden Groote Ark, langs het Lemen Huisje naar het zwaartepunt van Nederland. De wandeling van 14km brengt je verder over het landgoed Klein Boeschoten met de schaapskooien en de 17 km wandeling, voert je ook nog langs het Watergraafsmeertje, een waar vogelparadijsje. Laat je verrassen!
We vertrekken om 10:30 uur vanaf Hotel Restaurant Mooi Veluwe in Putten.


Wandelpools van De Mooiste Routes.


De agenda van De Wandelsite.